MENU

CLIFF BOX

Deze zeer originele verpakking combineert de vorm van een tas met het praktische nut van een doos. Inderdaad, deze verpakking lijkt erg op een klassieke papieren zak. Hij heeft handvatten, een bodemvouw en zijvouwen. Deze doos met handgrepen is een heel bijzondere verpakkingsoplossing die uw klanten met gemak zal verrassen.

Deze verpakking is volledig op maat gemaakt om aan de verpakkingsbehoeften van het merk te voldoen. In dit geval hebben wij deze verpakking ontwikkeld voor cosmetische produkten, maar zij kan zeer gemakkelijk worden aangepast voor produkten van een geheel ander type. Hij kan bijvoorbeeld worden aangepast om kleding, boeken of modeaccessoires te bevatten.

  • Omschrijving: Een geschenkdoos met een zeer originele sluiting, deze doos heeft veel weg van een tas. Het heeft handvatten, en van voren ziet de doos eruit als een klassieke safari papieren zak
  • Handvatten: Deze verpakking heeft eenvoudige handvatten, wat een van de redenen is waarom deze geschenkdoos zo bijzonder is.
  • Materiaal: Dik, stijf karton tussen 600 en 1800 g/m², bekleed met papier naar keuze, de handvatten zijn gedraaid en binnenin gelijmd.
  • Bedrukking: offset, reliëfdruk, hologram, hot stamping, flocking, vernissen, bedrukking in de doos, laser, reliëfdruk… Een grote verscheidenheid aan druktechnieken kan worden gebruikt om deze verpakking te personaliseren.
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding …
  • Minimum hoeveelheid: 1 000 stuks.

BESTEL DE CLIFFBOX GESCHENKDOOS

A. CENTURYPRINT

Bij Centuryprint bieden wij dit model nog niet aan. Wij bieden echter wel prachtige luxe geschenkdozen aan, evenals ecologisch verantwoorde, maar zeer luxueuze en trendy papieren tassen.

B. CENTURYSHOP

Bij Centuryshop bieden wij geen klipdozen aan, maar wij hebben wel een ander model geschenkdoos met handvatten. Dit model lijkt er sterk op, het belangrijkste verschil is de plaats van de handgrepen.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om heel eenvoudig uw 100% op maat gemaakte verpakking te bestellen. Neem contact met ons op via dit formulier en een van onze medewerkers zal binnenkort contact met u opnemen om uw project te bespreken.