MENU

CLEARBOX MAGNETISCHE DOOS MET VENSTER

De klassieke Wonderbox magneetdoos is nu ook verkrijgbaar in een model met een venster, de Clearbox. Dit model is innovatief en biedt u de mogelijkheid uw product nog meer in de kijker te zetten. Het venster aan de bovenzijde van de doos maakt het u gemakkelijk om uw product te etaleren.

De Clearbox magnetische geschenkdoos wordt plat geleverd, wat ruimte bespaart bij het verzenden. De doos is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten, een snel lijmvrij systeem is toegepast. U kunt deze doos gemakkelijk sluiten met een dubbele flap met klittenband, hetzelfde systeem dat wij hebben ontwikkeld voor onze Evoboxen.

 • Beschrijving: Geschenkdozen met klittenbandsluiting en een venster om het product binnenin te zien.
 • Handgrepen: niet meegeleverd
 • Materiaal: hard karton tussen 600 en 1800 g/m², venster inDrukken: digitaal drukken, warm stempelen, zeefdrukken…
 • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding…De raamafmetingen van de modellen die wij in onze online winkels verkopen (afmetingen in cm):
  • Voor de 15x15x5: 10×10
  • Voor de 22x11x10: 17×6
  • Voor de 22x22x10: 17×17
  • Voor de 22x33x10: 28×16

  BESTEL DE CLEARBOX, MAGNETISCHE DOOS MET VENSTER.

  A. CENTURYSHOP

  Dankzij Centuryshop kunt u 4 verschillende generieke maten bestellen vanaf 25 stuks. Als u uw bestelling via Centuryshop plaatst, wordt deze binnen 72 uur overal in Europa geleverd. De Clearbox magnetische vouwkartonnen geschenkdoos is de nieuwste en meest geavanceerde magnetische doos op de markt. Het is gemaakt van 1200 g/m² karton. Hij is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij de magnetische klep en de met klittenband bevestigde binnenflappen. Het wordt plat geleverd in één stuk.

  Deze geschenkdoos is perfect voor vele toepassingen in de confectie, lederwaren of zelfs voor het opbergen van een boek. Kleren passen perfect in de doos, net als boeken in verschillende maten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 4 verschillende maten van de doos, die leeg wordt geleverd.

  B. CENTURYPRINT

  Bij Centuryprint kunt u uw gepersonaliseerde Clearboxen bestellen vanaf 50 stuks. U kunt uw magnetische geschenkdozen met vensters direct online of offline personaliseren. Hij is momenteel verkrijgbaar in 4 maten en in twee kleuren (kraftzwart getint in de massa en mat gelamineerd wit). Deze doos is gemaakt van 100% gerecycled 1200 g/m² karton bedekt met 140 g/m² papier (binnen en buiten) met of zonder laminering, afhankelijk van de kleur.

  C.CENTURYBOX

  Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw bedrijf te ondersteunen door het leveren van 100% op maat gemaakte verpakkingen. Het is mogelijk om deze verpakking volledig op maat te maken vanaf ten minste 1000 stuks. Als u de Clearbox volledig aanpast, kunt u bijvoorbeeld het materiaal van de omslag veranderen, een andere kleur kiezen of kiezen voor een formaat dat beter bij u past.