MENU
11999
0

PAPIEREN ZAKKEN VOOR CATERING EN VOEDING

Centurybox biedt een grote verscheidenheid van luxe papieren zakken op zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk een aantal papieren zakken aan die kunnen worden gebruikt als generieke luxe verpakking. Wij bieden papieren zakken in veel verschillende stijlen en maten.

Een van de modellen die wij aanbieden is de papieren zak voor traiteurs en andere verkooppunten van levensmiddelen met een zeer ruime en verstevigde bodem. Dit kenmerk maakt deze zak bijzonder praktisch, zodat u hem kunt gebruiken als papieren zak voor taarten, pizza’s of quiches.

De cateringzak van kraftpapier is een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. De tas is volledig van één materiaal gemaakt, kraftpapier. Dit betekent dat de kraftpapierzak gemakkelijk kan worden gerecycleerd en bovendien 100% biologisch afbreekbaar is.

Centurybox heeft papieren zakken ontwikkeld die geschikt zijn voor cateraars. De papieren cateringzakken, gemaakt van kraftpapier of gelamineerd papier, zijn sterk genoeg om uw taarten, maaltijden of diverse voedingsmiddelen te vervoeren. Hun verstevigde kartonnen bodems garanderen stabiliteit tijdens het transport van uw producten.

  • Beschrijving: papieren zakken met gedraaide handvatten en verstevigde kartonnen bodem. Deze kraftpapierzak is perfect voor het vervoer van grote dozen met bijvoorbeeld pizza, quiches of taarten.
  • Bodem: Ja, met verstevigd karton
  • Binnenflappen: Neen
  • Zijvouwen: Ja
  • Handvatten: Gedraaide handvatten
  • Materiaal: Kraftpapier of gecoat papier, 120 tot 170 g/m², de bodem van de zak is bovendien verstevigd zodat ook zwaardere producten zonder problemen kunnen worden vervoerd.
  • Afdrukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, glitter, hologram, hot foil, UV, zeefdruk, vernis …
  • Opties: matte of glanzende laminering, bedrukking in de zak, etiket …
  • Minimumhoeveelheid: 1 000 stuks voor een volledig op maat gemaakt model, deze tas is niet verkrijgbaar in onze webwinkels.

BESTEL DE CATERING PAPIEREN ZAK

A. CENTURYBOX

Centurybox is in staat om aan uw behoeften te voldoen en uw eigen op maat gemaakte cateringtas te ontwikkelen. Neem contact met ons op om vandaag nog uw eigen kraftpapieren cateringzak te ontwikkelen.

B. CENTURYPRINT

Helaas kan deze kraft papieren zak momenteel niet worden aangepast, maar wij bieden een grote verscheidenheid aan aanpasbare papieren zakken in onze online winkel.

C. CENTURYSHOP

Helaas is deze kraft papieren zak niet verkrijgbaar in deze webshop, wij bieden echter een grote verscheidenheid aan papieren zakken in onze webshop.