MENU

CAMPANA MONTEERBARE GESCHENKDOZEN

Centurybox biedt u een brede waaier van personaliseerbare verpakkingen, en meer bepaald monteerbare geschenkdozen, genaamd Campana. Deze Campana geschenkdoos wordt plat geleverd in 2 delen, u dient elk deel afzonderlijk in elkaar te zetten. De montage is zeer eenvoudig, de twee delen passen perfect in elkaar en vormen een nuttig en elegant pakket. Een Campana box kan ook een bel box genoemd worden.

De Campana doos is gemaakt van zacht kraftkarton, waardoor hij licht maar sterk is. CAMPANA geschenkdozen zijn dozen die uit twee afzonderlijke delen bestaan, het deksel en de bodem. Het is de koningin van de zachte kartonnen dozen! Een slim vouwsysteem en de dubbele dikte van de zijwanden zorgen voor een uitzonderlijk niveau van afwerking en sluiting.

De monteerbare geschenkdozen van Campana zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten en kleuren en vormen de perfecte oplossing voor luxe verpakkingen. Volumineus en sterk, maar toch licht dankzij het zachte karton, zijn de dozen van Campana de ideale verpakking voor uw meest waardevolle voorwerpen.

  • Omschrijving: Geassembleerde geschenkdozen die plat en in twee stukken worden geleverd. Zeer eenvoudig in elkaar te zetten dankzij een innovatief vouwsysteem.
  • Materiaal: Zacht en licht kraftkarton, tussen 350 en 500 g/m². Zeer handig karton, de doos is stevig en praktisch
  • Drukken: offset, embossing, vernissen, flocking, holografie, hot stamping, zeefdruk…
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding …
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig op maat gemaakt vouwbaar campana box model, voor een generiek model kunt u ze bestellen vanaf 50 stuks.

BESTEL UW CAMPANA OPVOUWBARE GESCHENKDOOS

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om in enkele minuten uw gepersonaliseerde Campana geschenkdoos te bestellen. Deze flexibele kartonnen dozen kunnen worden gepersonaliseerd door middel van zeefdruk, digitale druk en warmdruk. De Campana box is ideaal voor het verpakken van kleding en accessoires. Gemaakt van 420 g/m² geplastificeerd karton, combineert het mode, soberheid en raffinement. Het is verkrijgbaar in vele formaten en kleuren. Hij wordt plat geleverd in 2 delen (bodem en deksel) om ruimte te besparen.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u ook de mogelijkheid om geschenkdozen te bestellen die met enkele muisklikken in elkaar kunnen worden gezet. In dat geval zullen ze echter onbedrukt zijn, en zal de levering slechts 72 uur duren. Wij bieden twee soorten geschenkdozen aan: Kraft beldozen en geplastificeerde beldozen.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen Campana geschenkdoos op maat te ontwikkelen. De belbus, traditioneel rechthoekig van bovenaf gezien, kan op uw verzoek van vorm veranderen.