MENU
14698
0

METALEN BUBBLE ZAKJE

Centurybox biedt u de mogelijkheid te kiezen uit een reeks op maat gemaakte bubble pouches en mailing kits in metallic plastic. De bubble pouches die wij in onze online winkel aanbieden, zijn praktisch, sterk en aantrekkelijk en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en formaten. Dit plastic zakje is bijzonder praktisch voor zendingen, omdat het het veiligste plastic verzendzakje op de markt is. Dit plastic verzendzakje is waterdicht en bestendig, zodat u het zonder problemen kunt gebruiken om uw meest delicate artikelen te verzenden.

KOOP EN BESTEL EEN METALEN BUBBLE ZAKJE

Onze bubble pouch is een praktische luxe verpakking accessoire voor het vervoeren en verzenden van uw meest exclusieve producten. Hij kan worden gebruikt om hobbymaterialen zoals penselen, markers, pennen of potloden in te bewaren. Maar bovenal kan dit tasje worden gebruikt om kleine sieraden of andere kleine delicate voorwerpen in te bewaren.

Het metalen bubbelzakje kan keer op keer worden gebruikt en is de perfecte geschenkverpakking.

Vraagt u zich af waar u het beste aanbod van ondoorzichtige plastic verzendzakken met de best denkbare kwaliteit kunt vinden? Op de verschillende web to print online winkels voor packagig aangeboden door Centurybox natuurlijk

  • Omschrijving: Bubbeltjesenveloppen met een sluitflap met dubbelzijdige kleeflaag. De buitenkant van het zakje is gemetalliseerd, de binnenkant is een plastic honingraat. Deze materialen geven een zeer uniek en luxueus effect aan deze verpakking,
  • Materialen: gelamineerd en gemetalliseerd bubbelplastic
  • Druk: rotatiediepdruk
  • Minimale bestelhoeveelheid: 5.000 stuks voor één model van dit op maat en op maat gemaakte zakje, u kunt dit zakje vanaf 100 stuks ook zonder bedrukking bestellen.

BESTEL UW PLASTIC POSTZAKJE

A. CENTURYPRINT

Helaas is dit zakje nog niet beschikbaar op Centuryprint, maar wij bieden wel verschillende maten personaliseerbare plastic geschenkzakjes aan. Bovendien zijn de geschenkzakken die wij aanbieden uitstekende plastic verzendzakken. U kunt ze personaliseren door het logo van uw keuze toe te voegen, de personalisatiemogelijkheden zijn bijna eindeloos.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt ook een aantal plastic geschenkzakken aan die als plastic verzendzakken kunnen worden gebruikt. Wij bieden verschillende modellen plastic zakjes aan. Zo is er een plastic zakje met een metallic aluminium effect. Er is ook een model met een transparant zakje dat verkrijgbaar is in 2 maten en 2 kleuren, vanaf 100 stuks. Wij bieden ook een matzwarte ondoorzichtige kunststof buidel, ook een verzendhoesje verkrijgbaar in 6 maten. Dit plastic zakje kan gebruikt worden als snoepzakje.

Maar natuurlijk bieden we ook een plastic bubbelzakje aan. U kunt al bestellen vanaf 50 stuks, en de levering is zeer snel.

C. CENTURYBOX

Neem direct contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte metalen bubble zakje te ontwikkelen. U kunt kiezen voor een op maat gemaakt formaat, en er zijn ook talrijke kleurmogelijkheden.