MENU

BERLINGOT GESCHENKDOZEN

Centurybox biedt een grote verscheidenheid van luxe geschenkdozen op zijn verschillende online winkels. Wij bieden een aantal geschenkdozen van zacht karton die kunnen worden gebruikt als luxe verpakking op maat voor uw merk. Wij bieden zachte maar sterke kartonnen geschenkdozen in een aantal verschillende stijlen en maten. Sommige modellen hebben handgrepen, andere niet.

Ons topmodel is de Berlingot kartonnen doos met ruime bodem en optionele handgrepen. Dit kenmerk maakt deze geschenkdoos praktisch, zodat u hem veilig kunt gebruiken als geschenkdoos om uw meest delicate producten in te bewaren.

De Berlingot box is een duurzame en recycleerbare verpakkingsoplossing. Dankzij de duurzame materialen die wij gebruiken, zullen uw klanten hun kartonnen dozen vele malen kunnen hergebruiken. Een ander groot voordeel van deze verpakking is dat zij plat wordt geleverd, wat veel ruimte bespaart tijdens het vervoer. In feite is deze platte doos zeer gemakkelijk in elkaar te zetten, u hoeft hem alleen maar op enkele plaatsen te vouwen om hem zijn definitieve vorm te geven.

  • Omschrijving: Berlingot geschenkdoos van zacht karton met dubbele boogsluiting. De doos “Berlingot” gepersonaliseerd cadeaukussen wordt plat geleverd. Eenmaal geassembleerd, kan deze uniek gevormde verpakking veel items bevatten. Het is een ideale mix tussen een geschenkzakje en een geschenkdoosje voor al uw evenementen.
  • Handgrepen: Het is mogelijk om uitgesneden handgrepen te hebben. Een generiek model heeft handgrepen, in tegenstelling tot de meeste. Maar we bieden wel een doos met een handvat.
  • Materiaal: zacht, vouwbaar karton tussen 250 en 500 g/m².
  • Afdrukken: offset, zeefdruk, reliëfdruk, matte of glanzende laminering, reliëfdruk, hologram, vernis, flocking, warm stempelen, laser…
  • Opties: matte of glanzende laminering, uitgesneden handgrepen, enz.
  • Minimum hoeveelheid: 1.000 stuks voor een volledig gepersonaliseerde Berlingot geschenkdoos. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw gepersonaliseerde (generiek bedrukte) of generieke Berlingot doos te bestellen in zeer kleine hoeveelheden, vanaf 50 stuks.

BESTEL UW BERLINGOT GESCHENKDOOS

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid uw bedrukte geschenkdozen te bestellen vanaf 50 eenheden. Het voordeel van Centuryprint is bovendien dat u binnen 15 dagen overal in Europa geleverd krijgt. Wij bieden warmdruk, zeefdruk en digitale druk als personaliseringstechnieken voor uw Berlingot geschenkdoos.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt verschillende keuzes onder de zachte kartonnen dozen, de Berlingot doos is degene met het meest originele formaat. Inderdaad, deze kussengeschenkdoos heeft een zeer bijzondere en herkenbare vorm.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen op maat gemaakte geschenkdoos van zacht karton te maken.

Boites cadeaux berlingot