MENU

Centurybox Group biedt u de mogelijkheid om uw stickers in slechts een paar klikken te bestellen voor onze modellen die beschikbaar zijn op onze verschillende webwinkels. Wij bieden u een ruime keuze aan formaten voor uw stickers: rond, rechthoekig, vierkant, ovaal of 100% op maat. Onze stickers zijn geschikt voor alle stijlen en zullen van uw merk een opmerkelijke en opvallende handtekening maken.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen 100% gepersonaliseerde sticker te ontwikkelen (formaat, kleuren, bedrukking, enz.). Een sticker op maat is een verpakkingsaccessoire dat een aanvulling vormt op veel van de oplossingen die wij bieden. U kunt bijvoorbeeld een sticker aanbrengen op een geschenkverpakking, of u kunt een gepersonaliseerde sticker gebruiken op een zakje van kraftpapier.

  • Beschrijving: De Gepersonaliseerde stickers die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende standaardmaten. Wij bieden ronde, rechthoekige, pijlvormige en 2 bezelvormige stickers. Deze eenvoudige maar doeltreffende stickers dienen hun doel zeer goed. U kunt de stickers ook volledig op maat laten maken wanneer u grotere hoeveelheden bestelt.
  • Materiaal: De stickers zijn volledig van papier, met één zelfklevende zijde.
  • Bedrukking: Soja inktdruk mogelijk, offset, reliëfdruk, hologram, hot stamping, flocking, vernissen, bedrukking in de doos, laser, reliëfdruk …
  • Opties: matte of glanzende laminering, u kunt kiezen voor een originele vorm of een vernieuwende kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om uw eigen label aan te duiden, moet u minstens 1000 stuks bestellen.

STICKERS EN ETIKETTEN OP MAAT BESTELLEN

A. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u verschillende stickerformaten aan in de tab “accessoires”. De stickers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende basisvormen en in diverse kleuren. U kunt de stickers bestellen per 500 stuks, dat is een zeer kleine hoeveelheid.

B. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om uw gepersonaliseerde stickers in een paar klikken te bestellen en ook in zeer kleine hoeveelheden. Wij bieden u verschillende vormen en maten, er zijn zowel ronde stickers op maat als ovale stickers. In ieder geval zult u de aangepaste sticker van uw keuze vinden!

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u ook de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte sticker voor uw merk te ontwikkelen.