MENU
11167
0

ALUMINIUM ENVELOP

Centurybox biedt u een grote verscheidenheid aan geschenktassen die u in kleine aantallen kunt bestellen voor de generieke modellen, maar die u ook volledig kunt personaliseren vanaf 3000 stuks. U vindt een grote verscheidenheid aan plastic geschenkzakken op onze verschillende online verkoopplatforms. Wij bieden bijvoorbeeld een metalen plastic bubbelzakje of een ondoorzichtig plastic zakje aan. Vele verpakkingsoplossingen zijn mogelijk.

Wij bieden u deze aluminium envelop en plastic verzendpochettes aan, die bijzonder praktisch zijn voor mailings. Het zakje is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u een maat kunt vinden die bij u past.

Alleen de sluiting van het zakje is gemaakt van een dunne strook lijm, de rest van de verpakking is gemaakt van aluminium. Verpakkingen met één component zijn veel gemakkelijker te recyclen en het werkelijke recyclingpercentage ligt hoger dan bij traditionele meercomponentenproducten.

  • Omschrijving: Aluminium enveloppen met klep en zelfklevende sluiting
  • Materiaal: 35 micron gealuminiseerd polyethyleen met lage dichtheid (LDPE)
  • Druk: flexodruk
  • Minimum hoeveelheid: 3.000 stuks

BESTEL EEN GEMETALLISEERD ALUMINIUM ZAKJE

A. CENTURYPRINT

Een personaliseerbaar plastic postzakje is bij Centuryprint verkrijgbaar voor bestellingen van 50 stuks of meer. Deze Eshop etui kan worden gebruikt om een verscheidenheid van items te houden. Wij bieden op Centuryprint geen personaliseerbaar metalen zakje aan, maar er is een grote verscheidenheid aan verzendverpakkingen beschikbaar om uw producten in te bewaren.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt verschillende verpakkingsoplossingen in de categorie gemetalliseerde zakjes, er is bijvoorbeeld een ondoorzichtig bubble pouch model dat wij op Centuryshop aanbieden. Wij bieden ook transparante en ondoorzichtige plastic zakjes aan, een grote verscheidenheid aan plastic zakjes is beschikbaar. Er is ook een model van gemetalliseerd aluminium zakje dat wij aanbieden, u kunt ze bestellen vanaf 100 stuks zonder bedrukking.

C. CENTURYBOX

Neem contact met ons op om uw eigen op maat gemaakte aluminium geschenktas te ontwikkelen, vanaf 1000 stuks.