MENU

WONDERBOX geschenkdozen met magnetische sluiting zijn de paradepaardjes van Centurybox. Het is een luxueuze doos die gebruikt kan worden in alle soorten sectoren: prêt-à-porter, cosmetica, parfumerie, decoratie, promotionele evenementen, enz. De Wonderbox magnetische geschenkdoos wordt plat geleverd in één stuk om de transport- en opslagkosten te verminderen. Hij kan snel in elkaar worden gezet dankzij het ingenieuze magnetische systeem.

Er zijn twee soorten dozen onder de Wonderbox paraplu, ten eerste is er de klassieke Wonderbox, die u allen al vele jaren kent. Dan zijn er de Arcobaleno magnetische dozen, de opvolger van de Wonderbox. Inderdaad, de Arcobaleno is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • Omschrijving: Geschenkdozen met magnetische sluiting
  • Handvatten: het is mogelijk om handvatten toe te voegen
  • Materiaal: Dik en stijf karton tussen 600 en 1800 g/m², bekleed met papier naar keuze
  • Afdrukken: offset, reliëfdruk, hologram, hot stamping, flocking, vernissen, bedrukking in de doos, laser, reliëfdruk…
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding …
  • Minimum hoeveelheid: 1 000 stuks

Bestellen met personalisatie (vanaf 50 stuks, levering in minder dan 15 dagen. Mogelijkheid tot personaliseren met warm stempelen, digitaal drukken en uiteindelijk zeefdrukken)

Bestellen zonder personalisatie (op Centuryshop kunt u uw generieke verpakking, zonder bedrukking, bestellen vanaf 25 stuks).

U zult merken dat we op onze online winkels de klassieke Wonderbox, de Arcobaleno Wonderbox, en tenslotte de Evobox hebben willen samenvoegen.

WONDERBOX MAGNEETDOOS SPECIFICATIES

Deze kartonnen doos met magnetische sluiting is perfect voor elk type gebruik: geschenkdoos, degustatiemand, maandelijkse abonnementsdoos, welkomstpakket, eindejaarsgeschenkdoos.

De klassieke Wonderbox personaliseerbare magneetdoos is geconsolideerd met 4 kleefstoffen. De beschikbare papiersoorten zijn kraftpapier of gelamineerd mat en/of glanzend papier. Deze sterke en stevige magneet geschenkdoos kan voor vele doeleinden gebruikt worden.

Het Arco-model is ook geconsolideerd met 4 kleefstoffen. Alle omslagpapier van de doos is echter uitsluitend gemaakt van in de massa geverfd kraftpapier. Deze nieuwe doos is dus een milieuvriendelijker verpakkingsoplossing dan de klassieke Wonderbox magneetdoos.

In de categorie Postpack vindt u postdozen die zijn aangepast om uw Wonderbox te beschermen. Wij hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment verzenddozen ontwikkeld, waarvan er een aantal zijn ontwikkeld om de Wonderbox magnetische geschenkdoos in de beste omstandigheden te versturen.


Boites cadeaux à fermeture magnétique

Voorstelling van verschillende magnetische geschenkdozen op maat, door ons gemaakt.