MENU

RONDE GIFT BOX

De ronde kartonnen geschenkdoos is zowel praktisch als zeer decoratief! Een ronde geschenkdoos is een trendy verpakkingsoplossing in 2022. Koop hier de kleine ronde kartonnen doos om te versieren die je nodig hebt. Hij is verkrijgbaar in verschillende vormen om aan al uw decoratie-ideeën en -wensen te voldoen, en wij kunnen ook uw eigen ronde doos op maat maken. Kies uit alle luxe verpakkingsproducten die Centurybox aanbiedt!

BEDRUKBARERONDE KARTONNEN DOOS KOPEN

De luxe ronde kartonnen doos kan een grote verscheidenheid aan producten bevatten. Dit type kartonnen doos kan in verschillende maten en afmetingen worden gemaakt, afhankelijk van uw wensen en behoeften. In deze categorie vindt u ronde kartonnen dozen, een zeer ongewoon doosformaat. In plaats van rond is een doos traditioneel kubusvormig of rechthoekig parallellepipedum. Onze kartonnen kwaliteitsdozen zijn allemaal verschillend en kunnen voor veel verschillende projecten worden gebruikt. U vindt bijvoorbeeld toepassingen voor uw ronde doos, zoals het opbergen van juwelen. Centurybox biedt ook andere originele doosvormen aan, zoals nestkasten. Dankzij onze 30 jaar lange ervaring hebben wij de vaardigheden ontwikkeld om u een grote verscheidenheid aan kartonnen dozen aan te bieden.

RONDE KARTONNEN DOOS KOPEN

Een kartonnen doos kopen en versieren is een van de meest toegankelijke hobby’s. Iedereen kan zijn eigen persoonlijke touch geven aan een mooie, stevige doos. Het is echter belangrijk dat uw bedrijf kwaliteitsverpakkingen aanbiedt. In dat geval zullen uw klanten uw geschenkdozen hergebruiken voor knutselwerkjes of andere doeleinden. Er zijn verschillende versieringen denkbaar om uw ronde dozen te personaliseren. Bij Centurybox bieden wij u de mogelijkheid om het logo van uw keuze te drukken, te kiezen voor ecologisch verantwoord kraft karton of een handvat aan uw kartonnen doos toe te voegen.

Deze originele en speelse vorm van onze ronde kartonnen geschenkdoos is ideaal voor kleine handjes. Meer ideeën nodig om uw ronde kartonnen geschenkdoos te versieren of te personaliseren? Bekijk onze creatieve ideeën, zoals onze verpakkingstips en trends voor 2022. Bekijk dan ook eens onze ronde kartonnen dozen om een opvallende verpakking te maken voor uw bedrijf en merk.

WAAROM EEN RONDE KARTONNEN DOOS BESTELLEN

Verwen uzelf en uw klanten vandaag nog met onze selectie van goedkope en luxueuze ronde geschenkdozen! Mis ons volledige aanbod niet. Als u op zoek bent naar een site die u begeleidt, u adviseert bij uw aankoop van goedkope ronde geschenkdozen, u de laatste trends voorstelt en u tegelijkertijd een prijs garandeert die rijmt met kortingen en goede deals, dan kunt u niet beter af zijn! Omdat Centurybox, leider in e-commerce van luxe verpakkingen in Frankrijk en België, dagelijks promoties aanbiedt op de beste verkopen en de nieuwste klantenfavorieten in ronde geschenkdozen.

U zult zonder enig probleem uw geluk, spaargeld en glimlach gegarandeerd vinden! Een grote verscheidenheid van luxe merken en huizen vertrouwen ons door te kiezen voor onze ronde geschenkdozen. Wij bieden voortdurend nieuwe luxe verpakkingen en andere nieuwigheden aan, alsook betere prijzen voor uw favoriete artikelen in kleine hoeveelheden. Zonder de grote tevredenheid van onze klanten te vergeten, zijn er vele argumenten waarom u zou moeten kiezen om uw gepersonaliseerde ronde doos bij Centurybox te bestellen. Als u nog twijfelt, vergelijk dan onze ronde geschenkdoos aanbieding, u zult er geen meer hebben!

KENMERKEN VAN DE RONDE GESCHENKDOOS

  • Beschrijving: Ronde kartonnen geschenkdoos. Centurybox biedt u de mogelijkheid om een grote ronde geschenkdoos van stevig karton te bestellen, maar u kunt ook een kleine ronde doos bestellen, een grote verscheidenheid aan afmetingen is mogelijk.
  • Materiaal: Hard karton van 800 tot 1800 g/m².
  • Afdrukken : offsetdruk, zeefdruk, reliëfdruk, hologram, flocking, warmdruk, vernissen, laser …
  • Opties: matte of glanzende laminering, stoffen bekleding, vulling, handvat …
  • Minimum hoeveelheid: Vanaf 1.000 stuks kunnen wij een model ronde geschenkdoos geheel op maat voor uw bord ontwikkelen.

BESTEL UW RONDE GESCHENKDOOS

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt u de mogelijkheid te kiezen uit een breed gamma van personaliseerbare stevige kartonnen dozen. Deze stevige dozen blijven elegant en zijn perfect voor luxe winkels. Een ronde geschenkdoos kan verschillende dingen bevatten, u kunt er bijvoorbeeld een hoed of een taart in bewaren, maar u kunt er ook parfum of kaarsen in bewaren. Deze geschenkdoos kan voor vele doeleinden worden gebruikt. U kunt een grote verscheidenheid aan gepersonaliseerde kartonnen geschenkdozen bestellen in zeer kleine hoeveelheden en met levering binnen slechts enkele dagen.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u ook verschillende modellen van stijve geschenkdozen aan, te bestellen in zeer kleine hoeveelheden en met levering in slechts enkele dagen. Wij presenteren verschillende modellen van zeer stevige en volumineuze kartonnen geschenkdozen, helaas is er nog geen model van ronde geschenkdoos.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid om uw eigen geschenkdoos op maat te maken. Neem contact met ons op om uw eigen gepersonaliseerde verpakking te ontwikkelen, waar u de persoonlijke accenten kunt leggen die u wenst.

Boites rondes

Ronde geschenkdoos in stevig karton