MENU

GEPERSONALISEERDE ADVENTSKALENDERS

Sinds enkele jaren levert de Centurybox Group jaarlijks adventskalenders aan een aantal partners. Wij maken ze geheel volgens de verwachtingen van de eindklant, het is belangrijk dat deze geschenkdoos, in de letterlijke zin van het woord, de ontvangers verrast. We hebben al samengewerkt met hotels, chocoladewinkels en delicatessenwinkels, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dit concept is momenteel alleen beschikbaar in 100% gepersonaliseerde vorm. De mogelijkheden om de adventskalender te personaliseren zijn zeer gevarieerd. U kunt het formaat veranderen, het materiaal, de grootte van de verrassingspotjes… Deze gepersonaliseerde adventskalender biedt u vele voordelen.

VOORBEELDEN VAN GEPERSONALISEERDE ADVENTSKALENDERS

In de eerste plaats kunt u het gebruiken om een assortiment van uw meest uitgelezen producten tentoon te stellen. Zo wilde de Luxemburgse chocoladefabriek Genaveh haar trouwste klanten verrassen. Elk doosje van de kalender was gevuld met een chocolaatje in een andere variatie. Deze verscheidenheid in de adventskalender biedt de consument de mogelijkheid nieuwe producten te ontdekken en de producten te proeven die hij lekker vindt uit zijn favoriete chocoladefabriek.

Dan is het u waarschijnlijk ook opgevallen dat de adventskalenders in al hun vormen de laatste jaren weer in opmars zijn. De meest exclusieve merken bieden ze nu jaarlijks aan, en niet te vergeten elk merk dat zijn eigen variatie van het gamma heeft. U zult ook de lintsluiting op sommige modellen opmerken, die een beetje meer elegantie aan uw verpakking toevoegt.

Dit soort verpakking kan een echte troef zijn om uw merkimago te helpen opbouwen. Inderdaad, deze verpakking is origineel en helpt de herkenbaarheid van uw merk, het zet uw producten in de verf.

  • Beschrijving: Advent geschenkdoos met aantal te bepalen dozen
  • Handgrepen : Kan mogelijk zijn
  • Materialen: hard karton tussen 600 en 1800 g/m², stoffen, touwen en linten,…
  • Mogelijke druktechnieken om dit product te personaliseren: offset, reliëfdruk, hologram, warmdruk, digitale druk, zeefdruk. Dit type project kan volledig gepersonaliseerd worden, wij bieden dit concept (voorlopig) niet aan op Centuryprint of Centuryshop.

BESTEL DE GEPERSONALISEERDE ADVENTSDOOS

A. CENTURYPRINT

Op maat gemaakte adventdozen zijn nog niet beschikbaar op Centuryprint. Wij werken aan de ontwikkeling van een model adventskalender dat gemakkelijk kan worden gepersonaliseerd in zeer kleine hoeveelheden.

B. CENTURYSHOP

Op Centuryshop bieden wij geen aanpasbare adventskalender aan, wij bieden alleen generieke verpakkingen aan.

C. CENTURYBOX

Wij zijn in staat om heel gemakkelijk de adventskalender op maat te maken die u wenst. Wij nodigen u uit rechtstreeks contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te ontdekken.