MENU

KATOEN ZAK – TOTE BAG

Katoen, een natuurlijk materiaal dat resistent, duurzaam en mooi in zijn eenvoud is, is in vele vormen verkrijgbaar. Centuybox werkt met natuurlijk, gebleekt en gekleurd katoenen canvas en keperstof. De bedrukking van onze katoenen tassen gebeurt hoofdzakelijk door zeefdruk met inkten die bestand zijn tegen wrijving en koud wassen. Voor complexere ontwerpen kunnen echter meer geavanceerde technieken worden gebruikt, zoals transfer en digitale druk.

Centurybox richt zich op kwaliteitsmaterialen en betaalbare minimale productieaantallen. De katoenen tassen zijn volledig aanpasbaar en kunnen op maat worden gemaakt. Accessoires zoals drukknopen, zakken, ritssluitingen, oogjes, binnenzak, etiket, enz. kunnen worden toegevoegd.

Wij bieden een breed scala aan herbruikbare tassen aan op onze verschillende verpakkingswebshops. Een herbruikbare katoenen tas, ook wel draagtas genoemd, is een ecologisch verantwoorde verpakkingsoplossing. De tas neemt niet veel plaats in en kan veelvuldig worden hergebruikt.

KENMERKEN VAN KATOENEN ZAKKEN

Deze herbruikbare katoenen tas is praktisch, trendy en tijdloos. Er zijn lange handvatten in genaaid, zodat de tas op de schouder kan worden gedragen. De tas is 100% recycleerbaar en is zeer milieuvriendelijk. Een essentieel accessoire voor uw boodschappen. Sommige modellen zijn voorzien van lange handvatten en zij- en bodemgussets, een grote verscheidenheid aan herbruikbare katoenen tassen is beschikbaar.

  • Omschrijving: Herbruikbare katoenen tas, op maat te maken of algemeen. Deze katoenen tas die u op onze verschillende webshops kunt bestellen, is een zeer modieus model herbruikbare tas, uw klanten zullen hem waarderen en hergebruiken. U kunt ook kiezen voor een model met een binnenzak met een knoopsluiting.
  • Bodem: Als optie kunnen wij ontwerpen maken met of zonder bodem, u kunt kiezen uit de grote verscheidenheid die reeds beschikbaar is, of een volledig eigen ontwerp ontwikkelen.
  • Kleppen bovenaan: Ja
  • Zijvouwen: Facultatief
  • Handvatten: genaaid katoen, in breedte en hoogte verstelbaar. Een groot aantal verschillende handgrepen is beschikbaar.
  • Materialen: standaard of biologisch katoen. Van 3 OZ (80 g/m²) tot 20 OZ (560 g/m²). Natuurlijke, gebleekte of geverfde kleur. De materialen die wij gebruiken om deze katoenen tassen te maken zijn biologisch afbreekbaar, duurzaam en herbruikbaar.
  • Bedrukking: zeefdruk, borduurwerk, transfer, digitale bedrukking
  • Minimum hoeveelheid: U kunt uw eigen volledig op maat gemaakte katoenen tas maken vanaf 1000 stuks. U kunt uw bedrukte katoenen zak echter ook bestellen vanaf 50 stuks, of u kunt ze zonder bedrukking bestellen in kleine hoeveelheden.

BESTEL UW EIGEN GEPERSONALISEERDE OF GENERISCHE KATOENEN ZAK

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt een breed scala aan bedrukte herbruikbare tassen, waaronder verschillende modellen katoenen tassen. Wij bieden verschillende soorten bedrukbare katoenen tassen, die u in een paar klikken kunt laten bedrukken met onze personalisatiemogelijkheden. Wij bieden 4 verschillende maten katoenen tassen aan, evenals een katoenen tas met een zakje en een knoopsluiting. U kunt uw gepersonaliseerde katoenen tas bestellen vanaf 50 stuks en met levering binnen slechts 15 dagen.

B. CENTURYSHOP

U kunt uw generische katoenen tas in een paar klikken rechtstreeks bij Centuryshop bestellen. Wij bieden verschillende modellen katoenen zakken vanaf 50 stuks aan, met levering in slechts enkele dagen. Wij bieden verschillende soorten katoenen zakken die u kunt bestellen, sommige modellen hebben zakken, andere hebben zij- of bodemgussets.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt u de mogelijkheid uw eigen op maat gemaakte katoenen tas te bestellen vanaf 1000 stuks. U kunt ze volledig personaliseren, u kunt bijvoorbeeld een tas kiezen met of zonder zij- of bodemvouwen, u kunt zelfs de kwaliteit en het gewicht van het gebruikte katoen kiezen.