MENU

GELAMINEERDE NON-WOVEN POLYPROPYLEEN ZAKKEN

CROSSOFT non-woven gelamineerde polypropyleen zakken zijn herbruikbare zakken met een uitstekend visueel uitzicht. Dankzij hun kwaliteit en soliditeit passen zij in een eco-verantwoordelijke benadering van duurzame ontwikkeling en respect voor het milieu. Inderdaad, deze herbruikbare tassen garanderen een langdurig gebruik.

Je kunt ze personaliseren zoals je wilt. Dit is een promotietas die uw merkimago op een flatterende manier zal overbrengen. Deze personaliseerbare zakken zijn soepel en gemaakt van geperste polypropyleenvezels, wat ze een trendy look geeft. De stofachtige vezel zorgt voor een eleganter interieur, terwijl de tas toch zeer duurzaam is.

Deze tassen hebben een promotionele functie omdat u ze volledig kunt personaliseren met uw merkimago door er uw logo, kleuren, website, enz. in te verwerken. Ook uw klanten zullen er blij mee zijn, dankzij de praktische bruikbaarheid en de degelijkheid.

Centurybox biedt ook andere soorten herbruikbare tassen aan, zoals katoenen tassen, non-woven tassen en vilten tassen.

  • Beschrijving : Herbruikbare zak gemaakt van gelamineerd TNT
  • Bodem : Ja
  • Kleppen bovenaan: Ja
  • Zijvouwen: Ja
  • Handvatten: Niet-geweven polypropyleen, nylon of touw. Gesneden of flexibele handvatten, kort of lang.
  • Materialen: Non-woven polypropyleen (NPT) gelamineerd met 90 tot 120 g/m². In wit of kleur.
  • Druk: Rotatiediepdruk, matte of glanzende laminering
  • Minimum hoeveelheid: 1 000 stuks

EEN GELAMINEERDE NON-WOVEN ZAK VAN POLYPROPYLEEN BESTELLEN

A. CENTURYPRINT

Centuryprint biedt de CROSSOFT tas niet aan in haar e-shop. U vindt er echter een ruime keuze aan herbruikbare en ecologisch verantwoorde tassen die u met enkele muisklikken kunt personaliseren dankzij het supergemakkelijk te gebruiken onlineprogramma.

B. CENTURYSHOP

De CROSSOFT tas is niet verkrijgbaar in de Centuryshop. Er zijn echter tal van algemene modellen herbruikbare tassen te vinden, zoals katoenen tassen, CROSSPLAST tassen met of zonder zakken, neutrale of gekleurde draagtassen of zelfs vilten tassen.

C. CENTURYBOX

Centurybox biedt je de mogelijkheid om je eigen herbruikbare tas op maat te maken. Neem contact met ons op om uw eigen aangepaste verpakking te ontwikkelen en voeg de persoonlijke accenten toe die u wenst.