MENU
13776
0

PAPIEREN ZAKKEN MET PLATTE HANDVATTEN

Centurybox biedt een grote verscheidenheid van luxe papieren zakken op zijn verschillende online winkels. Wij bieden namelijk een aantal papieren zakken aan die kunnen worden gebruikt als generieke luxe verpakking. Wij bieden papieren zakken in veel verschillende stijlen en maten.

De kraftpapierzak met platte handvatten is een tijdloos model dat zijn belangrijkste taak zal vervullen: u een sterke en functionele tas bieden met uw winkel-, merk- of evenementafbeelding. De zak kan worden bedrukt in 1 of 2 kleuren door middel van flexodruk. Deze druktechniek is perfect voor logo’s en gestileerde ontwerpen, maar is niet geschikt voor het afdrukken van een foto.

Met onze gebruiksvriendelijke online personalisatietool kunt u uw logo in PDF- of EPS-formaat uploaden, het op de zijkanten van de tas plaatsen en gemakkelijk tekst of informatie toevoegen.

De kraftpapier-dooszak is een ecologisch verantwoorde verpakkingsoplossing. Inderdaad, de tas is volledig gemaakt van één materiaal, kraftpapier. Dit betekent dat de Kraft Box Bag gemakkelijk gerecycleerd kan worden en ook 100% biologisch afbreekbaar is. Deze zak van kraftpapier heeft een grote bodem en kan in vele omstandigheden worden gebruikt.

Deze verpakking is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat u zeker de kraftpapieren zak van uw dromen zult vinden. Dit papieren zakmodel is een tijdloos en toch trendy model.

  • Omschrijving: Biologisch afbreekbare en volledig recyclebare kraftpapieren zak met platte handvatten en een zeer brede bodem. Inderdaad, deze papieren zak kan dankzij zijn brede basis probleemloos vele voorwerpen bevatten.
  • Bodem: Ja
  • Flappen bovenaan: Neen
  • Zijvouwen: Ja
  • Handgrepen : Platte papieren handvaten vastgelijmd aan de binnenkant van de zak
  • Materiaal : Kraftpapier of gecoat papier, van 80 tot 130 g/m² 100% biologisch afbreekbaar en recycleerbaar.
  • Afdrukken : flexogravure, vernis …
  • Opties : matte of glanzende laminering, bedrukking in de zak, bedrukking op de zijvouwen, etiket …
  • Minimumhoeveelheid: 3.000 stuks voor een kraftpapieren zak met platte handvatten, volledig op maat gemaakt, vanaf 175 stuks voor een model zonder bedrukking via Centuryshop. Voor een zak met platte handvatten en met bedrukking, is het minimum aantal zakken 100.

BESTEL EEN KRAFT BOX PAPIEREN ZAK MET PLATTE HANDVATEN EN EEN GROTE BODEM

A. CENTURYPRINT

U kunt een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte kraft papieren zakken bestellen in onze Centuryprint webshop. Er zijn verschillende modellen gepersonaliseerde papieren zakken verkrijgbaar. De Box bag is verkrijgbaar in 1 personaliseerbaar formaat, dat u kunt bedrukken met zeefdruk.

B. CENTURYSHOP

Centuryshop biedt u de mogelijkheid om uw eigen kraft papieren zakken met platte handvatten te bestellen vanaf 500 stuks. Wij bieden verschillende modellen kraftpapierzakken aan met platte handvatten en een grote bodem.

C. CENTURYBOX

Neem direct contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om uw eigen kraftpapier-dooszak te personaliseren.