MENU
+32 71 87 49 13

PLASTIEKE TAS MET UITGESNEDEN HANDVATTEN

Plastieke tas met uitgesneden handvatten De plastieke tassen met uitgesneden handvatten zijn een economische oplossing voor uw verpakkingen. Uitstekende prijs-kwaliteit.
Read More ›

PLASTIEKE TAS MET FLEXIBELE HANDVATTEN

Plastieke tas met flexibele handvatten Centurybox maakt het mogelijk om de plastiek tassen te personaliseren. Dit model is een zak voor meerdere doeleinden Ze zijn verkrijgbaar in het wit, gekleurd, doorschijnden of transparant.
Read More ›

PLASTIEKE TASSEN MET HARDE HANDVATTEN

Plastieke tassen met harde handvatten De plastieke tassen met harde handvatten zijn sterke en economische tassen. Het is mogelijk om er alle soorten producten mee te dragen. Doorschijnende zakken zijn mogelijk, om u producten zichtbaar te maken.
Read More ›

PLASTIEKE TAS BRETELS

Plastieke tas bretels De plastieke tas bretels zijn het meest economische model van plastieke tassen. Het lijkt op een tshirt met twee handvatten. Het wordt vaak gebruikt als een boodschappentas.
Read More ›

PLASTIEKE LUXE TASSEN

Plastieke luxe tassen De plastieke luxe tassen zijn het meest resistent en elegantste model van plastieke tassen. Centurybox stelt u voor om dit model te personaliseren met uw logo, afmetingen naar u keuze
Read More ›