MENU
+32 71 87 49 13

Papieren luxe tassen

Papieren luxe tassen Geboren in italië, de luxueuse papieren tassen NOBLESSE zijn de dag vandaag hoge kwaliteits tassen en uitzonderlijk. Centurybox stelt u voor om het creëren en/of het personnaliseren van u tas met een aantal belangrijke mogelijkheden. Deze duurzame en luxe tas zal u klant zeker verrassen.
Read More ›

PAPIEREN TAS MET PLATTE HANDVATTEN

Papieren tas met platte handvatten De papieren tas met platte handvatten BOX zijn veelzijdige zakken die in elk type sector zou passen : klaar om te dragen, schoonheidsmiddel, parfum, wijn en sterke dranken, decoratie, promotie’s …
Read More ›

KRAFT TAS MET GEDRAAIDE HANDVATTEN

Kraft tas met gedraaide handvatten De kraft tas met gedraaide handvatten SAFARI zijn stevige tassen en milieuvriendelijk. Deze veelzijdige tassen zijn verkrijgbaar tegen zeer betaalbare prijzen.
Read More ›

PAPIEREN TASSEN MET UITGESNEDEN HANDVATTEN

Papieren tassen met uitgesneden handvatten Centurybox stelt u voor aan de papieren tassen met uitgesneden handvatten DKT. Deze model van tas heeft dezelfde eigenschappen als de Noblesse tas behalve dat de handgrepen worden uitgesneden.
Read More ›

KARTONNEN DOOS MET HANDVATTEN

Kartonnen doos met handvatten Laat het design opvallen tijdens het gebruiken van de doos! Nu heeft u geen tas meer nodig om u doos te dragen. Centurybox heeft voor u een doos met handvatten ontworpen. Uw artikelen zullen dus worden beschermd tegen het weer tijdens de verplaatsing.
Read More ›

PAPIEREN KRAFT TAS DUBBELE LAAG

Papieren kraft tas dubbele laag De papieren kraft tas met dubbele laag CEMENT zijn herbruikbare tassen in het kraft . Ze zijn 100% afbreekbaar. Geïnspireerd door de traditionele cement zak, Het ontwerp van de papieren zak is uitermate goed bestendig. Met zijn zeshoekige vorm, wordt hij vooral gekenmerkt door zijn originaliteit.
Read More ›

PAPIEREN TAS TRAITEUR

Papieren tas traiteur Centurybox heeft papieren tassen ontworpen in kraft papier of met deklaag geschikt voor de traiteurs, traiteur papieren zakken zijn resistent voor het dragen van uw taarten of verschillende voedingsmiddelen. Het versterkt karton zorgt voor stabiliteit tijdens het dragen van uw producten.
Read More ›