MENU
+32 71 87 49 13

TAS GEWEVEN STOF GENAAID

Tas geweven stof genaaid De tas van geweven stof en genaaid (NON WOVEN) zijn een duurzaam alternatief voor plastieken zakken. Dit is een model waarbij het stof wordt genaaid met de hand.
Read More ›

HERBRUIKBARE GELASTE NON WOVEN TASSEN

Herbruikbare gelaste non woven tassen De herbruikbare non woven 100% gelast en personaliseerbaar. U kunt uw logo / uw ontwerp eraan toe voegen. Zij zijn gelast door een ultrasone machine.
Read More ›

KATOEN TAS

Katoen tas Het katoen, bestendig natuurlijk materiaal, duurzaam en mooi in zijn eenvoud in vele vormen. Centuybox werkt met canvas en natuurlijk katoen, gebleekt en gekleurd. De bedrukking van deze tas is vooral door zeefdruk inkten die resistent zijn tegen wrijving en koud wassen. Het is echter mogelijk om meer geavanceerde technieken zoals overdracht en digitale bedrukking. Centurybox richt zich op de kwaliteit van het materiaal en de minimale hoeveelheden van de productie zeer toegankelijk. De tassen in katoen zijn volledig personaliseerbaar en op maat gemaakt. U kunt accessoires toevoegen, zoals drukknoppen, zakjes, ritssluiting, ringen, binnentasje, etiketten …
Read More ›

POLYPROPYLEEN GEWEVEN ZAKKEN

Polypropyleen geweven zakken De polypropyleen geweven zakken CROSSPLAST zijn de herbruikbare tassen sterk en duurzaam. Dit materiaal wordt vaak gekozen voor supermarkten. Het is een promotionele model tas dat het imago van u bedrijf doet uitstralen om een flaterenede wijze. Voorbeelden van afwerkingen: zakjes, drukknoppen, schouderriem, binnentasje, zip, velcro, interieur vakjes voor flessen …
Read More ›

PVC TASSEN EN POLYURETHAAN

Pvc tassen en polyurethaan Centurybox biedt tal van opties aan om afwerking toe te passen aan uw zakken PVC en polyurethaan: korte handvatten,lange handvatten, binnenbekleding, etiketten, schouderriem, ritssluiting, scratch, binnentasje …. een tas 100% op maat !
Read More ›

ZAKKEN POLYPROPYLENE NONWOVEN GEDEKT

Zakken polypropylene nonwoven gedekt De polypropyleen geweven tassen met dekking CROSSOFT zijn herbruikbare tassen met uitstekende visuele. U kan het personaliseren zoals u wil.
Read More ›

PLASTIEKE BUBBEL TASSEN

Plastieke bubbel tassen De plastieke bubbel tassen zijn unieke tassen voor u imago. Met zijn gewatteerd materiaal, zorgt het voor optimale bescherming voor uw producten. Tas op maat 100% personaliseerbaar.
Read More ›

NYLON TAS

Nylon tas Centurybox biedt u de nylon tas,100% personaliseerbaar en op maat. Het kan een eenvoudige tas zijn met handgrepen. De nylon tas is plooibaar. Dit is een klein zakje dat kan opgevouwen worden. Er is een grote ruimte in de tas terwijl het heel klein kan opgeborgen worden.
Read More ›

TASSEN VAN VILT

Tassen van vilt Tassen van vilt, zijn herbruikbaar en ecologisch. Deze trend verpakking voldoet aan de behoeften van een moderne en verfijnde klantenkring; Het zal u toelaten om jezelf te onderscheiden. Naast de luxe uitstraling en milieuvriendelijkheid, is de vilt tas sterk en duurzaam. Personaliseer dit product zoals je wilt: logo, design, kleuren, formaat, dikte, afwerkingdetails … 25 standaard kleuren zijn verkrijgbaar. Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie.
Read More ›

MILIEUVRIENDELIJKE TASSEN

Milieuvriendelijke tassen Centurybox presenteert haar modellen van herbruikbare en biologisch afbreekbare tassen. Ze zijn gemaakt van kraftpapier en katoenvezels. Duurzaam en milieuvriendelijk, dit soort tas zullen uw klanten verrassen.
Read More ›

HERBRUIKBARE POLYETHYLEEN TASSEN

Herbruikbare polyethyleen tassen De herbruikbare polyethyleen tas CROSSFLEX zijn gemaakt met een speciale stoff. Ze zijn gemaakt van geweven polyethyleen strips. De deklaag van de tas kan zowel blinkend als mat. Dit model is zeer sterk en duurzaam. Het weven is een onregelmatig, wat het een beetje origineel maakt. We bieden u aan om deze tas te personaliseren naar eigen keuze.
Read More ›