MENU
+32 71 87 49 13

Papieren geschenktassen

Papieren geschenktassen De papieren geschenktassen zijn luxueuze zakjes met verschillende wijze van sluitingen : zip, anjers met touw, zelfklevende flap, lint en andere mogelijkheden.
Read More ›

GESCHENKTAS MET HANDVATTEN

Geschenktassen met handvatten Onze geschenktassen met handvatten bestaan uit papier met een klepsluiting. Een originele manier en 100% personaliseerbaar voor het verpakken van u product.
Read More ›

TASSEN PVC

Tassen PVC Centurybox stelt u voor om uw PVC tas te creëren en op maat te latenn maken . Veel mogelijkheden in de sluitingswijze : ritssluiting, drukknop, lint, velcro, koort ….
Read More ›

non woven Tassen

Non woven Tassen De non woven tassen zijn herbruikbaar en personaliseerbaar.
Read More ›

KATOENEN TASSEN

Katoenen tassen De katoenen tassen zijn 100 % natuurlijk en herbruikbaar. Centurybox biedt u een hoeveelheid van accesoires en afwerkopties om uw droomtas te realiseren.
Read More ›

Bubbel enveloppe

Bubbel enveloppe De bubbel enveloppe zijn gewatteerd. Ze bieden dus een optimale bescherming voor uw producten.
Read More ›

Aluminium enveloppen

Aluminium enveloppen Aluminium enveloppen aangepast voor u bedrijf. Het bedrukken van een logo of een design op een opmaat gemaakte envelop.
Read More ›

Portemonnee tas

Portemonnee tas De geldbeugeltjes zijn een mix tussen een tas en een portemonnee. Sterker nog, ze hebben handvatten en een trekbare sluiting zoals bij een portemonnee. Volgens u behoeften, kunnen meerdere opties worden toegevoegd. Het is ook mogelijk te realiseren enkel als geldbeugel of als non woven tas, zonder de twee te vermengen.
Read More ›

PLOOIBARE TASSEN

Plooibare tassen  Centurybox heeft voor u plooibare tassen bedacht om u producten in mee te nemen. Een grote capiciteit om de verpakking op te plooien in een kleine tas. Handig en ecologisch ! ideaal om het aan te bieden of te verkopen.
Read More ›