MENU
+32 71 87 49 13

Geschenkdozen met magnetische sluiting

GESCHENKDOZEN met magnetische sluiting De geschenkdozen met magnetische sluiting WONDERBOX zijn de belangrijkste producten van Centurybox. Dit is een luxueuze doos die in alle soorten sectoren kan gebruikt worden : klaar om te dragen , schoonheidsmiddelen, parfumerie, decoratie, promotie evenement … de doos wordt plat geleverd in één deel. Het is snel om in elkaar te zetten door de magnetische sluiting.
Read More ›

DOZEN SPECIALE VORMEN

Dozen speciale vormen Centurybox ontwikkelt met u ontwerpen unieke en exclusieve geschenkdozen. Het is mogelijk om een verpakking te maken met een speciale uitsnijding zodat u producten er perfect in passen. Een groot aantal soorten en maten zijn al gemaakt. Twijfel niet om ons te contacteren en de uitvoering van uw project te bespreken.
Read More ›

geschenkdozen berlingot

Geschenkdozen berlingot De geschenkdozen berlingot zijn tegenwoordig een standaardoplossing voor veel sectoren. Ze blijven origineel en goede kwaliteit voor uw verpakkingen. Plat geleverd in één deel , het monteren gaat snel en is gemakkelijk.
Read More ›

Driehoekige dozen

Driehoekige dozen Unieke verpakking, de driehoekige dozen KEOPS zijn zowel stijlvol als praktisch. Ze kunnen flessen bevatten, Snoepgoed … De formaten zijn 100% op maat. ze word plat geleverd, en kan in elkaar gezet worden in 2min met behulp van de magnetiche klep.
Read More ›

GESCHENKDOOS MONTEERBAAR

Geschenkdoos monteerbaar De monteerbare geschenkdozen CAMPANA zijn dozen die worden geleverd in twee delen, het deksel en de bodem. Dit is de koning van de zachte kartonnen dozen ! Een slim vouwsysteem en dubbel-dikke zijwanden bieden hem een niveau van afwerking en uitzonderlijke sluiting.
Read More ›

Magnetische dozen met handvatten

Magnetische dozen met handvatten De magnetische dozen met handvatten CARRY ME  is een combinatie van elegantie en functionaliteit. Ze worden plat geleverd in één stuk en het monteren gebeurd automatisch. Dit model is kwalitatief maar ook draagbaar dankzij de geïntegreerde handgrepen. Twee in één : doos/tas. Een zeer mooie luxe innovatie 100% aanpasbaar. 
Read More ›

GESCHENKDOOS MET VELCRO SLUITING

Geschenkdoos met velcro sluiting De velcro sluiting EVOBOX is de praktisere gelijkenis met de WONDERBOX, maar met een ander sluitings systeem. EVOBOX wordt gemonteerd met de twee binnenste flappen en vastgemaakt met velcro. Ze wordt plat geleverdt in één deel, waarmee u veel ruimte bespaard.
Read More ›

Ronde dozen

RONDE DOZEN De ronde dozen, cylinders en ovalen zijn gemonteerd geleverd in twee delen : de onderkant en het deksel. Dit is een prachtige herbruikbare doos die past in alle sectoren. : klaar om te dragen, schoonheidsmiddel, juwelen, evenementen, wijn en sterke drank … Het is ook mogelijk om een tussenstuk te laten maken. realisaties op maat, volgens uw wensen en projecten.
Read More ›

HARDE KARTONNEN DOZEN

Harde kartonnen dozen Centurybox heeft al verschillende soorten modellen kartonnen dozen ontworpen die al voorgeplooid zijn en klaar in gebruik. Meerdere afwerkingen mogelijk waardoor u het volledig op maat kan laten maken. Doos voor hoed, verzenddoos, lade doos …
Read More ›

GESCHENKDOZEN MET MAGNETISCHE SLUITING

Geschenkdozen met magnetische sluiting De geschenkdozen CUBOX met magnetische sluiting zijn speciaal ontworpen voor kubische vormen. De doos heeft een speciale snit Elles disposent d’une découpe spéciales, eenvoudig te monteren.
Read More ›

geschenkdoos met lade

Geschenkdoos met lade Centurybox stelt u voor aan de geschenkdoos lade SMARTFLAT plat geleverd in twee delen. Verschillende montagesystemen zijn mogelijk : sluiting met velcro, stickers, zonder elementen …
Read More ›

GESCHENKDOOS met zelfsluitende bodem

Geschenkdoos met zelfsluitende bodem De geschenkdoos met zelfsluitende bodem AMERICANO is een klassieke doos in de economie. Ze wordt plat geleverdt in één deel. De montage wordt snel uitgevoerd dankzij de zelfsluitende bodem.
Read More ›

CALAGES

CALAGES Centurybox helpt u met het ontwerpen van de calage zodat u producten er perfect in passen. Dit maakt het ook mogelijk om effectief te beschermen. De oplossing, volledig op maat, zorgen voor een uitzonderlijke afwerking.
Read More ›

traiteur dozen

Traiteur dozen De traiteur dozen HOMER zijn geschikt voor taarten, gebakjes en andere lekkernijen in te zetten. Beschrijving : doos uit karton voor traiteur
Read More ›

Dozen voor klantenkaarten

Dozen voor klantenkaarten Creëer u dozen voor klantenkaarten, bankkaarten of visitekaartjes. Communicatiemiddelen met uw kleuren en logo ! Een klein dat uw klanten zullen verwennen.
Read More ›

verzenddozen

Verzenddozen De verzenddozen POST-PACK zijn bestemd voor het versturen van pakketten. Duurzaamheid en functionaliteit zijn ongetwijfeld de essentiële eigenschappen van dit soort doos. We hebben een reeks van kartonnen dozen ontwikkeld met afwerkingen en kwaliteit van opmerkelijke bedrukkingen, die bijdragen aan het succes van uw online verkoop.
Read More ›

GESCHENKDOOS KOFFER

Geschenkdoos koffer De geschenkdoos koffer JR is een echte koffer / doos gemaakt van zacht karton. Ze wordt plat geleverd in één deel. Het is mogelijk om er zijdepapier aan toe te voegen (standaard of gepersonaliseerd) in de binnenkant, voor u producten te beschermen. Dit model is ook verkrijgbaar in grote formaten voor jassen bevoorbeeld.
Read More ›