MENU

BINDBOX TRANSPORTABELE BINDER

BINDBOX TRANSPORTABELE BINDER Voor het vervoer van grotere documenten of in grotere hoeveelheden is de BindBox een praktische en complete oplossing met ringen, waarmee u uw documenten gemakkelijk kunt opbergen en verplaatsen. De BindBox, altijd gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt u de aanwezigheid van een aktetas en het nut van een ordner. De BindBox is uiteraard aanpasbaar met een brede waaier aan verschillende materialen en bedrukkingsopties, zodat u de visuele impact kunt hebben die u voor uw bedrijf wenst. Omschrijving: Op maat gemaakte doos, de grootte van een dossierkast Materialen: materiaalkeuze Afdrukken : Afdrukopties gekoppeld aan de gekozen materialen Minimum hoeveelheid: Neem contact met ons op via e-mail voor uw project!
Read More ›

Staalhouder

Met deze transporteerbare presentatiedoos kunt u uw stalen overal mee naartoe nemen. Dit model is de perfecte combinatie van elegantie en bescherming. De Sample Holder lijkt sterk op de Marmot presentatiedoos, maar is speciaal gemaakt voor het vervoer van commerciële stalen van alle soorten en maten. Het verschil in grootte en omvang is ideaal voor het vervoer van preciezere items, met behoud van de elegantie en het high-end imago dat CenturyBox biedt en promoot. Omschrijving: Op maat gemaakte doos in groot formaat. Schuimrubber demping ook verkrijgbaar in aangepaste maten Materialen: Materialen naar keuze Afdrukken : Afdrukopties gekoppeld aan de gekozen materialen Minimum hoeveelheid: Contacteer ons per mail voor uw project!
Read More ›

Care package opbergdoos voor stalen

Deze transporteerbare opbergdoos, care package opbergdoos voor stalen, valt op door zijn praktische bruikbaarheid. Het is een op maat gemaakte magnetische doos die kan worden gebruikt om de monsters van de producten die u aanbiedt weer te geven. De magnetische sluiting zorgt voor veilig vervoer. Pas hem aan met het ontwerp van uw bedrijf voor een unieke look. Speciaal gemaakt om aan uw klanten te geven, kunt u hen een kleine opbergruimte bieden voor alle stalen die u hen geeft op een manier die zij zullen onthouden. Niet gebonden aan een plateau of patroon, kan het Care Package dus elke gewenste vorm aannemen, met of zonder wiggen, specifieke afmetingen Omschrijving: Op maat gemaakte doos met vrije afmetingen Materialen: Materialen naar keuze Afdrukken : Afdrukopties gekoppeld aan de gekozen materialen Minimum hoeveelheid: Contacteer ons per mail voor uw project!
Read More ›

DOCBOX FARDEDOOS

DOCBOX DOOS De DocBox is een kleine doos ter grootte van een map, gemaakt om documenten in op te bergen. De DocBox is klein, praktisch, elegant en functioneel. Handig voor het ondertekenen van een contract of om een brochure of een klein tijdschrift mee te nemen. Hij kan over het hele oppervlak worden gepersonaliseerd, zodat u uw logo op uw zakenreizen kunt laten zien. De DocBox is modulair, verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren, en wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Omschrijving: Op maat gemaakte doos in A4 formaat Materialen: materiaalkeuze Afdrukken : Afdrukopties gekoppeld aan de gekozen materialen Minimum hoeveelheid: Contacteer ons per mail voor uw project! Wij presenteren ook verschillende soorten personaliseerbare geschenkdozen vanaf 50 stuks op onze webshop betreffende verpakkingen op maat.
Read More ›

LUXE PRESENTATIEDOOS MARMOT

LUXE PRESENTATIEDOOS MARMOT VAN CENTURYBOX De Marmot by CenturyBox is een veelzijdige transportbox waarmee u al het nodige materiaal mee kunt nemen naar een prospect. Er zijn veel dingen die de Marmot onderscheiden van onze andere producten. Uniek in zijn soort, de Marmot is robuust, gemaakt om de tand des tijds te doorstaan, praktisch, met tal van compartimenten om de meest mogelijke toepassingen in één product te bieden, en volledig aanpasbaar met hoogwaardige materialen die verfijning en elegantie uitstralen. Centurybox biedt vele geschenkdozen die u al dan niet kunt personaliseren, dankzij onze verschillende webshops, Centuryprint en Centuryshop. In deze bijzondere doos, die u meeneemt naar uw klanten, kunt u monsters, documenten, klein kantoormateriaal en nog veel meer vervoeren. Het uiterlijk van de attachékoffer geeft het een professionele uitstraling en een présence. Deze elementen zullen uw klanten verleiden en zullen hen niet onverschillig laten. Aangezien zaken doen begint met het product, en het product begint met de presentatie ervan, lijkt het een logische keuze om voor de presentatie en verpakking ervan te zorgen. Profiteer van de voordelen van de Marmot: praktisch, elegant en imago. De weerspiegeling van alles wat een bedrijf aan zijn klanten wil laten zien. Omschrijving: Grote, op maat […]
Read More ›