MENU

Philosophie

Sacs en coton, jean et feutrine réutilisable

Deze herbruikbare zakken zijn een milieuvriendelijker verpakkingsoplossing dan veel andere verpakkingsmogelijkheden.

Luxe heeft alles te maken met de verwerking en veredeling van materialen door de beste ambachtslieden en met de beste technologie. In onze filosofie transformeert luxe deze edele voorwerpen en materialen tot unieke concepten.

Wij streven ernaar deze benadering toe te passen op de verschillende verpakkingsoplossingen die wij produceren. Wij streven ernaar de beste service te bieden aan de meest veeleisende merken, maar ook aan onze eigen persoonlijke collecties. Luxe betekent ook werken met het grootste respect voor de planeet en voor de verschillende stakeholders die bij onze activiteiten betrokken zijn. Daarom zetten wij ons volledig in om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd onze manier van werken voortdurend te verbeteren.

ALLEEN DE BESTE MATERIALEN

Luxe betekent tijdloosheid door eenvoudige en natuurlijke materialen.

Wij zijn gespecialiseerd in verpakkingen van karton, papier, katoen en intelligente kunststoffen. Wij evalueren voortdurend nieuwe materialen die ons in staat stellen de milieu-impact van verpakkingen te verminderen en de ervaring van de eindklant te verbeteren.

PRODUCTASSORTIMENT NAAR FUNCTIE

Verpakking van luxeproducten: Voornamelijk high-end dozen om het product in te doen. Wij bestrijken een breed scala van industrieën, van cosmetica tot elektronica. Ons werkterrein omvat de productie van inlays, gebruiksaanwijzingen, folders en accessoires.

Point of Sale Verpakking: wij bieden een unieke oplossing voor luxe retailers met een totale logistieke oplossing. Wij bieden een web-to-print verpakkingsoplossing, Centuryprint, waarmee u verpakkingen in kleine hoeveelheden en in kleine oplagen kunt bestellen. E-commerce verpakkingen, functionele, robuuste en exclusieve verpakkingsoplossingen voor de verzending van luxegoederen. Centuryshop biedt generieke verpakkingsoplossingen in kleine hoeveelheden en in minder dan 3 dagen. Promotionele verpakking voor beurzen of andere marketingactiviteiten.