MENU

Onze diensten

 1. Steun
 2. Logistiek
 3. Milieu-impact van onze verpakkingen
 4. 360° beheer van uw verpakkingsproject
 5. Onze collecties
 6. Hot foil bedrukking

1) ONDERSTEUNING VAN DE TOELEVERINGSKETEN VOOR VERPAKKINGEN

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij de nodige vaardigheden ontwikkeld om uw bedrijf te ondersteunen bij het beheer van verpakkingen en de daarmee samenhangende toeleveringsketen. Wij werken samen met internationale medewerkers, waardoor wij kunnen inspelen op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Wij proberen uw merk te begrijpen om zo efficiënt mogelijk samen te werken.

 • Ondersteuning bij de lokalisatie van de productie. Als wereldspeler zijn wij in staat dichter bij uw markten te produceren.
 • Productieplanning op basis van uw verkoopprognoses
 • Hulp bij voorraadbeheer (wereldwijd of op het lokale verkooppunt).

2) LOGISTIEK

In de loop der jaren hebben wij verschillende logistieke oplossingen ontwikkeld om u te helpen uw verpakkingen te beheren. Met onze webwinkels zijn wij in staat om in heel Europa te leveren. Nieuwe gebieden en landen worden regelmatig toegevoegd, dus vraag ons achteraf naar de voorwaarden voor leveringen in uw regio.

Bovendien kunnen wij een deel van uw verpakkingen in onze lokalen opslaan. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen voor al uw vragen over logistiek.

 • Kosteneffectieve opslag en transport, economische optimalisatie
 • Zeer ontvankelijk logistiek ondersteuningsteam.

3) MILIEUEFFECTBEOORDELING VAN VERPAKKINGEN

Als bedrijf dat hoofdzakelijk actief is in de verpakkingssector, is het voor ons belangrijk om verpakkingsoplossingen voor de toekomst te ontwikkelen. Het is ondenkbaar dat wij om duidelijke milieuredenen doorgaan met het ontwikkelen van verpakkingsproducten in bepaalde materialen. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe, schonere en meer verantwoorde oplossingen.

 • Om u te helpen verschillende verpakkingsopties te vergelijken op het vlak van duurzaamheid, hebben we een eenvoudig scoringstool ontwikkeld: de LOOP.
 • Selectie van de meest duurzame materialen (geen greenwashing, gewoon feiten).
 • Productieproces met gebruikmaking van de meest koolstofneutrale processen en geavanceerde afvalbeheersystemen
 • Regelgevende steun. (wereldwijd)
 • Optimalisering van de toeleveringsketen om de koolstofvoetafdruk van uw verpakking te verkleinen.

4) 360° BEHEER VAN HET VERPAKKINGSPROJECT

Dankzij onze expertise kunnen wij het volledige verpakkingsproject van uw bedrijf of merk ontwikkelen. Wij kunnen met u samenwerken om een complete verpakkingsoplossing te vinden. Voor elk product of dienst dat u aanbiedt is een passende verpakking te vinden, laten we samen overleggen om uw wensen en behoeften te begrijpen.

U weet hoe u uw product moet ontwikkelen en produceren, wij weten hoe we het moeten verpakken

 • Het verpakken van een product kan uiterst complex zijn omdat het assortiment breed is en veel verschillende vormen, functionele beperkingen en distributiekanalen omvat.
 • Wij helpen u een winnend verpakkingsconcept te ontwikkelen en beheren de volledige verpakkingsketen op een kosteneffectieve en tijdbesparende manier.

5) ONZE COLLECTIES

CENTURYPRINT

U hebt weinig tijd, maar u hebt verpakkingen van hoge kwaliteit nodig, met of zonder branding; wij hebben een uniek assortiment beschikbaar met korte levertijden en kleine MOQ’s: u kunt op elk moment bestellen en zeer snel geleverd krijgen. Centuryprint.eu is een nieuwe oplossing die wij sinds een paar jaar ontwikkelen en die de verpakkingswereld volledig verandert. Met dit gereedschap kunnen wij aan een grote verscheidenheid van verpakkingsbehoeften voldoen. Dankzij Centuryprint kunt u uw gepersonaliseerde verpakking bestellen en ontvangen binnen de 15 dagen en vanaf 50 stuks.

CENTURYSHOP

Centuryshop.eu heeft eenvoudigweg de grootste voorraad kant-en-klare luxe verpakkingen in Europa. Naast de enorme verscheidenheid aan geschenkdozen in alle soorten, biedt Centuryshop u de mogelijkheid om te kiezen uit zakjes & hoezen, papieren en herbruikbare zakken of allerhande verpakkingsaccessoires. U kunt kiezen uit stickers, linten, vloeipapier of papier. Het grootste voordeel van Centuryshop is dat u onbedrukte verpakkingen kunt bestellen vanaf 50 stuks voor de meeste van onze producten. Bovendien kunnen wij, dankzij onze uitstekende geografische ligging, uw producten binnen 72 uur naar u verzenden.

CENTURYBOX

Centurybox is de ultieme verpakkingsoplossing voor u. Neem gerust rechtstreeks contact met ons op om de verpakking van uw dromen op maat te maken. Vanaf 1000 stuks zijn wij in staat om uw 100% op maat gemaakte verpakking te produceren en te ontwikkelen. Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen om de perfecte verpakking voor uw merk, winkel of product te ontwikkelen.

DE SPECIALISTEN IN WARMDRUK, DIGITAAL UV, ZEEFDRUK, FLEXODRUK EN OFFSET IN BELGIË

ONTDEK ONZE AANPASSINGSMOGELIJKHEDEN BIJ CENTURYPRINT!

Sinds 2019 heeft Centurybox Centuryprint gelanceerd en zijn personalisatieateliers heropend op Belgische bodem, in de gemeente Villers-la-Ville (Waals-Brabant, op 30min van het centrum van Brussel). In aanvulling op onze maatwerkdiensten in Italië en elders. Centurybox Belgium laat u toe uw logo te drukken op bijna alle geschenkzakken, geschenkdozen en papieren of herbruikbare zakken uit ons gamma van generische producten (zie deze link). Wij zijn al 35 jaar gespecialiseerd in warmfoliedruk en hebben de ervaring om uw logo te drukken. Wij hebben een grote voorraad verpakkingen en kunnen onze klanten in minder dan 15 dagen overal in Europa een op maat gemaakt product van hoge kwaliteit leveren.

Als u meer wilt weten en een offerte wilt aanvragen, bel ons dan rechtstreeks op +32 71 87 49 13 of stuur een e-mail naar info@centurybox.be , wij leveren wereldwijd (wij werken momenteel met meer dan 65 landen)

HOE KUNNEN WE UW LOGO OP EEN DOOS OF TAS DRUKKEN?

 1. Ons ontwerpteam maakt een digitale simulatie (een BBT) van uw logo op de verpakking. De maximale grootte van de hot stamping op uw zak/doos/geschenkzak is 15 * 15 cm
 2. Wij laten u de kleur van de warme folie kiezen (Foilco gamma), het is ook mogelijk om een eenvoudige embossing te maken (zonder kleur, enkel in reliëf)
 3. We maken een cliché (het gereedschap dat nodig is om te drukken). Dit is een magnesium plaat. Een beetje zoals een negatieve stempel van uw logo. De prijs van deze plaat is 70 € (alleen de eerste keer, de ijzeren plaat is herbruikbaar).
 4. De generieke verpakking uit voorraad wordt naar de drukkerij gebracht en zorgvuldig voorbereid om te worden bedrukt.
 5. Wij voeren drukproeven en machine-instellingen uit om het best mogelijke resultaat te bereiken.
 6. De zakjes, geschenkzakjes of doosjes worden één voor één bedrukt in de hittepers van Centurybox, en vervolgens herverpakt in plasticfolie en karton
 7. Uw bestelling is klaar om verzonden te worden! In minder dan 15 dagen dankzij dit korte circuit volledig gemaakt in België. U ontvangt bij uw bestelling een code waarmee u bij uw volgende bestelling een korting krijgt ter waarde van de plaat. Ontdek hier de voorwaarden 

 

DIGITALE UV-DRUK IN BELGIË 

Sinds augustus 2016 heeft Centurybox haar lang gekoesterde wens gerealiseerd om in 4 kleuren (full colour) te kunnen drukken op standaard stockverpakkingen. Wij hebben een machine ontwikkeld die speciaal aan onze producten is aangepast en waarmee wij op voorraad wonderbox, evobox en campana dozen kunnen bedrukken. Dit geeft ons de mogelijkheid om zeer snel te drukken op zeer kleine hoeveelheden. Het is dus eindelijk mogelijk om de verpakking van uw keuze te personaliseren met een logo in 4 kleuren, een foto, een visual in quadri. Digitaal drukwerk biedt u oneindig veel mogelijkheden, u kunt uw klanten er volledig in onderdompelen.

HOE DRUKKEN WE UW LOGO DIGITAAL OP EEN DOOS?

 1. Ons team van ontwerpers maakt een digitale simulatie (een proof of concept) van uw logo op de verpakking. Digitaal kunnen wij afdrukken met volledige afloop (er is dus geen beperking aan de grootte van het logo of de motieven, of de foto’s)
 2. De bestelde verpakking wordt naar de drukkerij gebracht en zorgvuldig voorbereid om te worden bedrukt.
 3. Wij voeren drukproeven en machine-instellingen uit om het best mogelijke resultaat te bereiken. Deze aanpassingen, die noodzakelijk zijn voor een kwalitatief hoogstaand drukproces, worden in de factuur opgenomen.
 4. De zakken, geschenkzakken of dozen worden in lijn bedrukt op de digitale UV-drukmachine van Centurybox, waarna de dozen worden omgepakt in plastic folie en karton.
 5. Uw bestelling is klaar om verzonden te worden! In minder dan 15 dagen dankzij dit korte circuit volledig gemaakt in België.

Als u meer wilt weten en een offerte wilt ontvangen, bel ons dan rechtstreeks op +32 71 87 49 13 of schrijf ons op info@centurybox.be , wij leveren wereldwijd (wij werken momenteel met meer dan 65 landen)