MENU

Milieuverantwoordelijkheid

CENTURYBOX GROEP, DE MENSEN ACHTER CENTURYBOX GROUP

Het welzijn van ons team is van het grootste belang bij alle beslissingen die we nemen. Veiligheid op het werk en internationale sociale normen worden in al onze handelingen gerespecteerd, en wij verwachten hetzelfde van onze partners. Wij controleren de verbintenissen van onze partners door middel van regelmatige audits.

Bovendien investeren wij voortdurend in de opleiding en verbetering van onze teams om ervoor te zorgen dat de beste praktijken worden gevolgd en gedeeld binnen het bedrijf. Dit constante streven naar verbetering stelt onze teams in staat zich de nieuwste technologieën eigen te maken.

Dankzij technologische innovatie en artificiële intelligentie kunnen onze teams hun levenskwaliteit op het werk verbeteren door repetitieve taken die geautomatiseerd kunnen worden, te vervangen door activiteiten met een hogere toegevoegde waarde.

De prioriteit van de directie is de klantentevredenheid op de voorgrond te plaatsen en te garanderen.

Sac en coton, en jean et en feutrine réutilisable

Luxe gaat over vakmanschap. Wij hebben de meest bekwame arbeiders in dienst om ervoor te zorgen dat uw verpakking perfect wordt gemaakt.

Luxe heeft ook te maken met de modernste assemblage- en druktechnologieën om perfectie te bereiken. Luxe betekent kwaliteit en wij zorgen ervoor dat de processen zeer consistent zijn.

HET MILIEU

Al onze verpakkingen worden geproduceerd en verzonden volgens de beste praktijken om onze impact op het milieu te beperken.

Wij helpen onze klanten bij het kiezen van verpakkingsproducten die hun ecologische voetafdruk verkleinen. Dit wordt bereikt door zorgvuldige materiaalselectie, procesevaluatie, levenscyclusanalyse en optimalisatie van de toeleveringsketen.

Wij investeren regelmatig in schone energie om onze impact op onze unieke planeet verder te verkleinen. Wij dragen ook bij tot herbebossing via specifieke programma’s zoals “Graine de vie“.