MENU

Centuryprint, de online verpakkingsoplossing op maat.

0
123498
0

Met meer dan 30 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie zijn wij in staat om verpakkingsoplossingen te ontwikkelen voor alle soorten behoeften. Gesterkt door onze ervaring gegenereerd door onze eerste webshop, Centuryshop, lanceerden wij in 2019 Centuryprint.eu.

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein Belgisch bedrijf dat ongeveer 15 mensen tewerkstelt. Onze kantoren zijn gevestigd in Villers-la-Ville, een klein stadje dat bekend staat om de ruïnes van de Abdij van Villers. Onze kantoren bevinden zich op 5 minuten afstand van dit prachtige gebouw dat voor het eerst werd gebouwd in de 12e eeuw.

Centuryprint is een web-to-print verpakkingsoplossing aangeboden door Century box. Wij zijn een verpakkingsbedrijf gevestigd in Villers-la-Ville, Waals-Brabant, België. Wij beschikken over bedrukkingsateliers ter plaatse en over de grootste collectie generieke luxe verpakkingen in Europa. Deze verschillende voordelen laten ons toe om in recordtijd in te spelen op de vraag van onze partners en klanten. Inderdaad, wij leveren uw verschillende soorten personaliseerbare verpakkingen in minder dan 15 dagen.

Centuryprint werd opgericht in 2019, om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gepersonaliseerde verpakkingen in kleine hoeveelheden. Om deze reden, en dankzij onze ervaring in de online verkoop van verpakkingen gegenereerd via onze online winkel van generieke luxe verpakkingen, hebben wij Centuryprint ontwikkeld. Deze web-to-print oplossing voor verpakking, ontwikkeld door Century Box, biedt een grote creatieve vrijheid aan merken die van onze diensten gebruik willen maken.
Ons verpakkingsbedrijf in België biedt u talloze verpakkingsoplossingen. Allereerst is er de activiteit waarmee u verpakkingen op maat kunt creëren, van A tot Z. Deze oplossing is beschikbaar vanaf 1000 eenheden, maar biedt een ongeëvenaarde creatieve vrijheid. Om uw verpakking op maat te ontwerpen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Centuryshop

Om aan de behoeften van merken te voldoen, lanceerden wij meer dan 10 jaar geleden Centuryshop.eu. Deze online winkel biedt u de mogelijkheid om op zeer korte termijn vele soorten generieke verpakkingen te bestellen. Voor zeer kleine hoeveelheden kunnen wij zelfs in minder dan 72 uur leveren.

Als fabrikant van verpakkingen op maat zijn wij in staat om aan alle laatste trends op het gebied van innovatieve verpakkingen te voldoen. Onze vele unieke verpakkingstechnieken bieden u een oneindige creatieve vrijheid. Als verpakkingsfabrikant gevestigd in België hebben wij een grote opening naar de verpakkingsmarkt van Duitsland, Frankrijk, Spanje en vele andere landen.

Centuryprint

Centuryprint biedt u de mogelijkheid om uw gepersonaliseerde verpakkingen overal in Europa in een extreem korte tijd, in minder dan 15 dagen, te laten leveren en bestellen. Het proces van bestellen bij centuryprint is zeer eenvoudig, volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Selecteer de verpakking waarin u geïnteresseerd bent,
  2. Personaliseer uw personaliseerbare verpakking online of offline met uw logo, afbeelding, tekst,
  3. Kies de hoeveelheid,
  4. Bestel en ontvang uw op maat gemaakte verpakking in minder dan 15 dagen.

Het kopen van aangepaste verpakkingen kan een zeer belangrijke beslissing zijn voor een bedrijf. Met onze steun kunt u uw verpakking op maat ontwikkelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in maatwerk verpakkingen, waardoor wij competent zijn om uw projecten te ontwikkelen.  

Gepersonaliseerde verpakkingen in kleine hoeveelheden

Wij hebben de grootste voorraad generieke luxe verpakkingen in Europa. Dit betekent dat wij in staat zijn om op zeer korte termijn te reageren op alle soorten verzoeken voor gepersonaliseerde verpakkingen. Wij kunnen namelijk verpakkingen op maat produceren vanaf 50 eenheden, in zeer korte doorlooptijden.

Deze reactiviteit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat wij direct in onze werkplaatsen over verschillende drukmachines beschikken. We beschikken over warmtedrukmachines en een digitale printer en we hebben ook de beschikking over verschillende soorten zeefdrukmachines. Deze verschillende druktechnieken bieden u een zeer grote verscheidenheid aan gepersonaliseerde verpakkingen aan.

Sorry, the comment form is closed at this time.