MENU
+32 71 87 49 13

Het atelier

De specialiste in warmtedruk in Belqië

Van 2010, Centurybox Heropende zijn geporsonaliseerde ateliers op belgisch grondgebied, in de gemeente Hoeilaart (Vlaams Brabant, 25 min van het centrum Brussel). naast de diensten op maat in Italië en in China, Kan Centurybox in België uw logo op papieren tassen laten bedrukken, dozen en non woven tassen uit ons assortiment van de standaard producten (beschikbaar op deze link). Wij zijn 35 jaar gespecialiseerd in warmtedruk en hebben de nodige ervaring voor het bedrukken van uw logo. De verpakking is op voorraad, Wij kunnen onze klanten in goede kwaliteit leveren binnen de 15 dagen.

Wil je meer weten of wilt u een offerte? Twijfel niet om ons op te bellen op ons nummer +32 2 657 18 39 of ons een mail te sturen naar info@centurybox.be, Wij leveren wereldwijd (wij werken momenteel met meer dan 65 landen)

Hoe bedrukken wij u logo?

1/ Onze grafische vormgevers maken een digitaal ontwerp (een Drukproef) van u logo op de verpakking. Het maximum formaat van de warmtedruk is 15x15cm.
2/ Wij geven u de keuze van het kleur dat bedrukt zal worden. (uit het gamma foilco), Het is mogelijk om een eenvoudige diepdruk te maken (zonder kleur, alleen het reliëf)
3/ Wij zorgen voor een cliché (wat noodzakelijk is). Een plaat gemaakt uit magnesium.
4/ De standaard verpakkingen in voorraad worden naar de drukkerij gebracht en klaargemaak voor de bedrukking.
5/ Wij maken een test van de bedrukking met de machine voor het beste resultaat te vinden.
6/ De tassen, geschenk tassen of dozen worden één per één bedrukt in de warme pers van Centurybox, daarna worden ze herverpakt in plastieke folie en in dozen gezet.
7/ U bestelling is klaar om te verzenden! in minder dan 15 dagen