MENU

De « 5 »  adviezen van centurybox voor u te helpen met het ontwerp van uw verpakking

1) Creëer een unieke verpakking :

Om zich te onderscheiden van de concurrentie is het belangrijk  te innoveren en u klanten iets nieuw aan te bieden .Voel je vrij om het standaard te verlaten, om te spelen met de vormen of de bruikbaarheid van de verpakking.

levis

2) De juiste kleuren en lettertypen kiezen  :

Origineel zijn is één ding, maar te veel fantasie hebben creëert een overvloed van informatie voor het oog.Het is noodzakelijk duidelijk enleesbaar te zijn.de kleuren en lettertypen vertegenwoordigen de grafische  vormgeving van uw onderneming ,niet vergeten ! 

au-soleil

3) Denk praktisch : 

Vergeet niet dat uw pakket praktische en eenvoudig moet zijn voor te gebruiken. Dat maakt het mogelijk dat de klant begint met een positieve ervaring. Veel mogelijkheden van aanpassingen , twijfel niet om u te laten informeren naar www.centurybox.be !

schweppes

4) Gebruik de juiste taal :

De juiste grammatica en spelling gebruiken is van uiterst belangrijk . Meer nog ,Als u verpakking moet gemaakt worden in meerder talen, zorg er dan voor dat uw vertaling juist is. Zoals  coco-cola was gearriveerd in de chinese markt, Had het merk beslist om de naam te vertalen naar “Kekoukela” wat letterlijk betekent in het land “Paard gevuld met wax”  dit kan een verkeerd beeld overbrengen. 

duck

5) consistent zijn met uw marketing strategie :

Uw verpakking moet in overeenstemming komen met u communicatie en de plaatsbepaling. Bijvoorbeeld,een luxe product gaat samen met een luxe verpakking.

baobab

Kortom om de consument te verleiden !!

Als bonus, Is het een geschenk, We delen met u de slechtste verpakking van geschiedenis:

fail_packaging_03traductions_merde_002traductions_merde_031traductions_merde_033unusual-products-design1-1

Sorry, the comment form is closed at this time.