MENU
+32 71 87 49 13

Centurybox

ONS BEDRIJF

Gesticht in 1988 in België, Centurybox is een bedrijf gevestigd in europa, Azië en Amerika. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van productie en distributie van kwaliteitsverpakkingen. Wij werken voor alle soorten industrieën: klaar om te dragen schoonheidsmiddel, parfumerie, juwelen, wijn en sterke dranken, decoratie …

De verpakking is geëvolueerd in zijn bescherming en de transport voor het essentieel worden van u product. Vandaag, de term verpakking betekent de tevredenheid van het kopen, om te geven en om plezier te hebben.

U verpakkingen personnaliseren is niet alleen een decoratief element, het is ook een manier om te communiceren! Zodra u klant de tas aangeboden krijgt, zullen ze het herbruiken of doorgeven. Dus, het zal u imago van het bedrijf voortzetten.

Bij Centurybox bieden wij u onze passie en onze expertise aan om u te helpen u imago te versterken van u bedrijf , door middel van een unieke verpakking . Onze doelstelling is dan ook om de gepercipieerde waarde van uw producten te verhogen.

ONZE MISSIE

Centurybox investeert voortdurend in de uitbreiding van de productiecapaciteit, op zoek naar nieuwe producten en verbetering in de kwaliteit. Centurybox geeft ook flexibiliteit aan hun klanten om het aanbieden van producten in grote en kleine hoeveelheden, gepersonaliseerd of standaard.

ONZE WAARDEN

  • Kwaliteit: Centurybox biedt een strenge kwaliteitsbewaking op alle producten voor dat ze de fabriek verlaten.
  • Innovatie : Centurybox innoveert voortdurend om u meer producten en effeciëntie te geven.
  • klanttevredenheid : ons team zal u begeleiden en adviseren tijdens het hele project. Deze is ingesteld om uw imago te verbeteren en het onderscheiden u van uw concurrenten.
  • integriteit : Centurybox zet zich in voor de behandeling van hun partners, medewerkers en leveranciers met eerlijke werkwijzen, respect en betrouwbaarheid.

ONZE EXPERTISE

  • Grafische afdeling : Onze creatieve team is in staat om u huistijl om te zetten in een effectief en krachtig concept, rekening houdend met de behoeften en mogelijkheden.
  • Bedrukking : Wij gebruiken de nieuwste technische oplossingen op gebied van bedrukkingen, Volgens het geselecteerd product en de details van de afwerkingen zoals gevraagd.
  • Afwerking : Er zijn veel opties mogelijk voor de afwerkingen van u verpakkingen te verbeteren: plastificatie, reliëf, warmtedruk, vernis, U.V, zeefdruk, diepdruk, Speciale uitsnijdingen, metalen ringen, ritssluiting, etiket, binnenzak, velcro, bekleding, geweven papier…
  • Opslagruimte : wij bieden u gratis gebruik van ons magazijn voor één jaar.
  • Distributie : onze logistieke afdeling levert de producten bij u door het minimaliseren van de transportkosten en korte levertermijn.